PRISER OG VILKÅR FOR CORE-coaching


Coach

Jeg er uddannet Core Dynamics Coach i marts 2012. Foruden de obligatoriske undervisningsforløb over 9 måneder, har jeg nu minimum 200 coachingsessions bag mig.

 

 

Priser & vilkår

EN SESSION TAGER TYPISK 1-1½ TIME. Du betaler pr. session (max 1½ time). Tid derudover koster ½ sessionpris pr. time.

De fleste problematikker tager 1-2 sessions, når du først er bekendt med teknikkerne. Oplever du ingen ændring efter 3 gange, betaler du kun for den første session (grundpris).

PRISER, almindelige:

VIA SKYPE: 400 kr. pr. sesssion - 1000 kr. for 3 x ved forudbetaling     

I MIT HJEM: 550 kr. pr. session - 1300 kr. for 3 x ved forudbetaling 

COACHING HOS DIG er muligt, hvis ikke du kender til Skype eller ikke er mobil. Du skal dog bo indenfor en radius af ca. 60 km fra mit hjem og betale 100-200 kr. extra i transportomkonstninger.

SKYPE kan downloades gratis via linket til højre. Det er ikke nødvendigt for dig at have kamara, for jeg behøver ikke se dig, og du kan se mig under alle omstændigheder.

AFBUD modtages senest dagen før, så jeg har mulighed for at besætte tiden med en anden klient. Afbud senere end det medfører afregning svarende til ½ sessionspris.

AFREGNING sker via Netbank-overførsel, Mobilpay eller Paypal inden eller ved sessionen. Ved fremmøde er kontantafregning eventuel mulig efter nærmere aftale.

Kontakt information

Pernille Ptak